MaastrichtColoursYou

De Kunstkaravaan heeft in opdracht van de Stichting Maastricht Colours You een bijdrage geleverd aan het succes van de Roze Zaterdag op 20 juni 2015.

De binnenstad van Maastricht kleurde zaterdag 20 juni 2015 'roze' voor de zogenoemde Roze Zaterdag. Deze activiteit trok tussen de 12.500 tot 15.000 mensen naar Maastricht.

De Kunstkarvaan heeft ervoor gezorgd dat de kinderen van de bezoekers een onvergetelijke dag hebben beleefd . (Kunstopvang met als thema veranderen)

Bij aankomst bij De Kunstkaravaan, konden de kinderen kiezen of zij in een fantasiedier wilden veranderen, of dat zij voor een dag in een (verzonnen) personage wilden transformeren.

Nadat de kinderen hun nieuwe kostuum hadden gemaakt, werden ze uitgenodigd om zich te laten schminken of plaats te nemen in het veranderatelier.

Verder werd onder leiding van onze muziekdocent muziek gemaakt met gelegenheidsbandjes.

Onze dramadocent leerde de kinderen vervolgens paraderen op de rode loper en zich inleven in hun verzonnen personage of dier.
Natuurlijk waren niet alleen kinderen welkom en al snel bleek dat De Kunstkaravaan ook tijdens de Roze Zaterdag een activiteit had ontwikkeld waarbij de hele familie met elkaar aan het werk was.

Veel bezoekers gaven de organisatie Maastricht Colours You complimenten dat zij ook aan hun kinderen had gedacht.

Voor een foto-impressie, kunt u op één van de beelden klikken en daarna door de foto's op groot formaat bladeren.

0 01 

 

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van De Kunstkaravaan, door het invullen van uw naam en e-mail adres. U wordt dan op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. De Kunstkaravaan zal uw e-mail adres nooit aan derden beschikbaar stellen. In elke nieuwsbrief staat vermeld hoe u zich weer eenvoudig kunt afmelden voor onze nieuwsbrieven.